zorg

Alle elektrische installaties met de grootste zorg geïnstalleerd, geïnspecteerd en onderhouden door één partner.

Aanleg, uitbreiding of renovatie
Doordat zorginstellingen altijd moeten voldoen aan de laatste veiligheidseisen is er vaak behoefte aan de aanleg van een nieuwe installatie, of de huidige installatie dient uitgebreid te worden. De elektrische installaties in zorginstellingen dienen te voldoen aan zeer strenge normen, deze installaties mogen immers niet zomaar uitvallen. Het is hierom belangrijk dat deze installaties up-to-date zijn om storingen te voorkomen. Netten Techniek inventariseert de huidige installatie en komt met een passend plan. Na de aanleg, uitbreiding of renovatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van de installatie.

Storingen, onderhoud en inspectie
In een zorginstelling mag de elektrische installatie absoluut niet uitvallen. Bij uitval van de installatie kan het letterlijk om levens gaan. Mocht een storing zich toch voordoen, dan zijn wij altijd snel ter plaatse.
Om storingen te voorkomen is het aan te raden een jaarlijkse inspectie uit te voeren en preventief onderdelen van de installatie te vervangen. Netten Techniek kan u hierin volledig ontzorgen. Tegen een scherp tarief voeren wij inspecties uit en doen wij het onderhoud aan uw installatie. U heeft dan een betrouwbare installatie voor een vast bedrag per jaar met één aanspreekpunt.

Energiebesparende upgrades
Ook in zorginstellingen is er nog verouderde elektrotechniek en verlichting aanwezig. Het energieverbruik van deze oudere technieken zijn veel hoger dan u denkt. Wilt u dus gemakkelijk en tegen een lage investering uw energiekosten laten dalen? Wij denken met u mee in energiezuinige upgrades en kunnen deze perfect integreren in de huidige situatie.

Voordelen van Netten Techniek

  • Reparatieservice altijd snel ter plaatse
  • Installaties volgens de laatste norm en regelgeving
  • Voordelige onderhoudscontracten

Meer informatie of een offerte aanvragen
Snel inzicht in de kosten voor uw zorginstelling? Vraag hieronder een offerte aan. U kunt ook meer informatie aanvragen via het contactformulier of 0184 740 000.

Daarom kies je voor Netten Techniek!

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Voordelig
  • Beste kwaliteit
  • Advies op maat

© 2024 Netten Techniek

Delen

Informatie