Certificering

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd

Netten Techniek heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van verschillende certificeringen. Zo bent u er zeker van dat onze werkzaamheden worden uitvoerd volgens de laatste normen en kwaliteitseisen.

 Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. Techniek Nederland ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

InstallQ

De erkende installQ Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende installQ Installateur voldoen aan de eisen. Goede redenen dus om voor de erkende installQ Installateur te kiezen.

Erkend leerbedrijf

Praktijkleren is een belangrijk onderdeel van het moderne beroepsonderwijs. Beroepsonderwijs bedrijfsleven organiseert opleidingsactiviteiten binnen reële bedrijfsomstandigheden, zodat leerlingen gericht competenties kunnen verwerven en ontwikkelen voor het toekomstige beroep. Leerbedrijven kunnen als geen ander aankomende vakmensen enthousiasmeren en ervaring laten opdoen. Veel organisaties zijn daarom enthousiast aan de slag om de kwaliteit van het vakmanschap te garanderen én stimuleren.

BRL6000

Een BRL6000 kwaliteitsverklaring is een ‘erkende’ kwaliteitsverklaring. Dit betekent dat een installatie voldoet aan de geldende Nederlandse wettelijke eisen. Deze kwaliteitsverklaring moet door de overheid worden geaccepteerd als bewijs dat aan de regelgeving wordt voldaan. Daarom is een keuze voor een BRL6000 adviseur of installateur een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

Kiwa

Kiwa NCP is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een Kiwa NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf. Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. Bedrijven worden dan door Kiwa NCP  gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een Kiwa NCP erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.

Daarom kies je voor Netten Techniek!

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Voordelig
  • Beste kwaliteit
  • Advies op maat

© 2024 Netten Techniek

Delen

Informatie